Dr. Cristina-Liana Vladu

medic primar obstetrică-ginecologie
Dr. Cristina-Liana Vladu

Dr. Cristina-Liana Vladu este medic primar obstetrică-ginecologie, cu peste 10 ani de experiență în specialitate și studii complementare de ultrasonografie obstetricală si ginecologică, histeroscopie, chirurgie laparoscopică ginecologică și medicină materno-fetală. La dezvoltarea competențelor în chirurgia laparoscopică ginecologică a contribuit și o specializare internatională la IRCAD, Strasbourg, Franța in 2014.

Dr. Vladu este doctorand al UMF Carol Davila București. Este membră a Societății Române de Obstetrică și Ginecologie, a Asociatiei Române pentru Chirurgie Endoscopică – Fundația pentru Chirurgie Laparoscopică, Toracoscopică și alte Tehnici Minim Invazive și a Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG). A participat la peste 40 de congrese și manifestări științifice, naționale și internaționale.

Experiența acumulată în cadrul activității medicale s-a concretizat in peste 25 de lucrării științifice și participarea la elaborarea unei monografii de specialitate.